Domov Nasveti za mladoporočence

Naj poročnemu slavju ne sledi bankrot


Izvor Bambino.si, link: bambino.si/naj_porocnemu_slavju_ne_sledi_bankrot

Verjetno si vsak par želi nepozabne poroke, to pa še ne pomeni, da je potrebno za poročno slavje zapraviti celo bogastvo. Ob tehtnem premisleku je mogoče marsikje privarčevati.

 

Vabila


Namesto, da se odločita za izdelavo vabil po naročilu, jih naredita sama. Ne samo, da bodo stroški nižji, vabila bodo lahko bolj ustvarjalna, zanimiva, imela pa bodo tudi bolj osebno noto, saj bosta vidva sama vložila vanje svoj trud.

 

Oblačila


Če ima ženin v svoji omari svečano obleko, je z nekaj dodatki lahko to njegova poročna obleka. Obstaja razprodaja poročnih oblek pretekle sezone, zato lahko tam poizkusita izbrati obleko, ki vama bo najbolj všeč. Po ugodnejši ceni bosta lahko prav tako kupila lepo in unikatno obleko v  kateri bosta naravnost blestela.

 

Cvetje


Pomislita kje bi se cvetju lahko odpovedala. Na primer, brez slabe vesti se lahko odpovesta cvetju na avtomobilih. Še posebej, če si bosta obljubila večno zvestobo na vroč poletni dan, ko bo cvetje na vročini še hitreje ovenelo. Zakaj pravzaprav ne bi bili drugačni, samosvoji....zakaj si poročnega šopka ne bi naredili kar sami, velja še posebej za tiste bolj kreativne duše. Navsezadnje, namesto šopka lahko nosite v rokah eno samo, vašo najljubšo cvetlico.

 

Nega in lepota


Namesto, da za pedikuro, manikuro, kozmetičarko in frizerja porabite celo premoženje, za pomoč  poprosite svoje dobre prijateljice. Vse, od načina ličenja, pa do izbora prave barve laka na nohtih preizkusite še pred poroko, da bo lahko potem, ko bo šlo zares vse teklo kot namazano.

 

Prevoz


Se res morata na magistrat pripeljati v dveh najetih avtomobilih, po možnosti dragih limuzinah? Premislita ali raje vložita denar v to, ali pa so morda druge stvari tiste, v katere je bolj vredno vložiti cekinčke.

 

Hrana in pijača


V gostilnah se je mogoče dogovoriti, da mladoporočenca prineseta s seboj pecivo, le tega ponavadi napečejo svatje. Enako velja za alkoholno pijačo, saj je ta v gostilnah najdražja. Če si želita uživati v poročnem slavju zgolj med najbližjimi, vsem gostom po poroki ponudita penino in izbrani prigrizek, le z najbližjimi pa se nato odpravita na večerjo.

 

Darilca za povabljene


Tukaj lahko zopet izrazita lastno domišljijo in jih naredita sama. Ni potrebno veliko, gre zgolj za melankost, vendar darilu pustita osebni pečat. Na primer ustvarita izdelek iz gline, specita pecivo in ga naložita v doma narejene, lične škatlice...Prav tako velja za konfete, naredita jih sama, potrebujeta le malo materiala: čipkasto vrečko, bonbone, mandlje, suho svetje in svilen trak.

 

Get the Flash Player to see this player.

popust na poroke

Pri naročilu fotografiranja in snemanja poroke v kompletu vam nudimo do 15% popusta na celotno storitev.

Pomembno - VašFoto

digitalni_studio digilab spletna_trgovina zasebna_galerija

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran